Lesaanbod

Danslessen vanaf 11 mei mogelijk, Turnlessen zijn nog afgelast
Je kunt wel oefeningen volgen op de videopagina. Deze kun je vinden in het menu.

Turnen

Turnen voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar:

Recreanten turngroepen 
Hierbij zijn we bezig met het aanleren en beoefenen van de grondvormen van het bewegen met behulp van de turntoestellen. De oefeningen in de verschillende groepen worden verder uitgebouwd, rekening houdend met leeftijd, mogelijkheden en vaardigheden. De leiding wordt zonodig bijgestaan door één of twee assistentes of stagiaires van CIOS of ROC.

Jongensturnen
Sinds augustus 2008 zijn we gestart met een groepje jongens vanaf 6 jaar met het doel om op een recreatieve manier bezig te zijn met de gymnastieksport, waarbij het plezier in bewegen steeds voorop staat. Tevens willen wij deze jongens kennis laten maken met turnonderdelen aan verschillende toestellen, specifiek gericht op het jongensturnen. 

 

Streetdance

Binnen onze vereniging kennen we een afdeling Streetdance. Leeftijd is vanaf 3 jaar. Ook hebben we een groep voor volwassenen. Iedere groep heeft één uur les per week.  Streetdance is een spontane, eigentijdse dansvorm.  Een combinatie van jazzballet en streetdance. Daarom is deze vorm van dansen ook iets voor jongens. De lessen worden verzorgd door een team van enthousiaste leidsters en assistentes.

Demo-groepen

Deze groepen bestaan uit jonge dansers, in de leeftijd 9 jaar tot 17 jaar. Ieder jaar mag elk lid die dat wil meedoen aan de auditieronde voor de demo groepen. De TIOS Leiding selecteert wie er in aanmerking komt voor de demo groepen.  De demo-groepen dansen  1,5 uur in de week. Deze groepen zullen mee doen aan wedstrijden en extra optredens verzorgen.

Moderne dans

Dit is bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar. Deze lessen worden gegeven door Amanda Brouwer. Amanda is afgestudeerd aan de HBO Docent Dans academie ArtEZ.