Turnen

Turnen is een sport voor jong en oud, waarbij de doelstelling is om op een leuke manier sportief bezig te zijn met turnen. Alle turngroepen staan onder professionele begeleiding en worden bijgestaan door een assistent.  


Recreatief

Er zijn meerdere groepen recreatief turnen voor meisjes, die de grondbeginselen van het turnen beoefenen. Daarnaast hebben we sinds 2008 een jongensgroep turnen die de toestellen specifiek gericht op het jongensturnen beoefenen. Deze groepen trainen allemaal één uur per week.


Selectie

Indien men geselecteerd wordt door de leiding van TIOS, kan men doorstromen naar de selectiegroep, dit om de meer getalenteerde turnsters op een hoger niveau te laten groeien. Deze turnsters trainen 3,5 uur per week. De selectiegroep neemt ieder jaar deel aan een vriendschappelijke competitie. Iedereen vanaf 4 jaar, jong en oud, jongen of meisje kan zich aanmelden voor twee proeflessen turnen.


Leiding turnen

Onderstaand vindt u de contactgegevens van de leiding van onze Turngroepen. Deze gegevens mogen uitsluitend gebruikt worden voor afmeldingen voor trainingen. Voor vragen betreffende groepsindeling of andere vragen kunt u terecht bij het bestuur via sporting@tiossintanthonis.nl

Martin Verberk
06-53819879
martin@tiossintanthonis.nl